Ring Oss Idag: 072 267 77 99

Om Oss

VILKA VI ÄR

Vi är besatta om prylar och Gizmos. Vi är folk som står i linje på premiärdagen väntar den senaste smartphone eller spelkonsol. Vi älskar alla saker tech, men blanda inte ihop vår passion för snobbism. Vi är inte själv beskrivna genier, men vi är experter på det vi gör.

Oavsett om du är en hemlig agent som hoppade ut ur ett plan och glömde att din iPhone 6 var i fickan så det tog en smärtsam resa till marken utan fallskärm, eller om du bara tappade surfplattan i toaletten. Oroa dig inte, vi har varit där själva; kanske inte hemlig agent delen, men vi förstår hur traumatiskt det är när man bryter din dyrbara enheter.

Vi är inte alltför sentimental, men vi gör det vi gör för att vi bryr oss om människor och deras tech. Det är därför iRepair fungerar; vi sätter våra kunder över allt annat. Naturligtvis vi älskar fastställande spruckna iPhone skärmar och trasiga laddningsportar, men vi får vår tillfredsställelse från att hjälpa människor som förlorat sin anslutning till omvärlden.

Om din iPad eller iPod har en trasig skärm, en trasig hörlursuttag, eller en trasig knapp; föra den till oss. I de flesta fall kan vi ha reparerade iDevice tillbaka till dig med följande dag.

Let us help! If your phone has a broken front glass, non-responsive buttons, a broken camera, etc...

Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa. I de flesta fall kan vi ha enheten tillbaka till dig inom en dag. Ring eller besök oss idag.

KUNDSERVICE

Vår utbildade team kommer att hjälpa dig att åtgärda och lösa eventuella problem du har med din smartphones, tabletter och dator.

PROFESSIONELL SERICE & GARANTI

Vi erbjuder en 3 månaders garanti på alla våra tjänster.

Lågtprisgaranti

LÅGT PRIS-GARANTI

Vi garanterar lägsta och bästa pris. Ring oss idag!

BEHÖVER DU EN SNABB SERVICE?

Kontakta oss idag för de bästa priserna och snabb service!

3 Years on Market
150 Water Damage repair
250 Unlocked Phone
3500 Happy Customers